1989. április 19-én nyitottuk az elsõ cukrászdánkat Dunaújvárosban, a Március 15. tér 7-ben. Ez egy 56 m2-es kicsi üzlet volt, amelyben egy parányi vendégtér volt két asztallal. Ehhez kapcsolódott egy kicsi termelõüzem, ahol nyáron fagylalt készült, télen pedig sütemény. Egy cukrász és egy eladó dolgozott itt.

Pár év elteltével kinõttük ezt a helyet és 1994-ben felépítettük a Lobogó utcai cukrászdánkat. Ehhez már egy nagy cukrászüzem is tartozik, és egy értékesítõhely, ahova négy asztal fér be. Ebben a cukrászüzemben már öt cukrász, két kisegítõszemély és két eladó dolgozik. Jelenleg 16 fővel dolgozunk nap mint nap.

Ezt követõen 2001 szeptemberében nyitottuk meg a Vasmû úti üzletünket. Nagy vendégtérrel rendelkezik, illetve nyáron kinti terasz várja vendégeinket. Ebben az üzletben termelés nincs, a Lobogó utcai cukrászmûhelyben termelt termékeket értékesítjük itt.

2004 májusától cukrászüzemünkben és értékesítõhelyeinken is a HACCP elõírásainak megfelelõen dolgozunk.

Termékeinkkel és kínálatunkkal igyekszünk vendégeink igényét kielégíteni. Célunk, hogy mindig kiváló minõségû cukrásztermékeket gyártsunk, és üzleteinkbe jól érezzék magukat vendégeink.